Wednesday, May 28, 2014

De Betonkanorace in het Schelfhorstpark van 30,31 mei en 1 juni 2014.

De stichting Schelfhorstpark wenst De organisatie van de Betonkanorace 2014 het Netwerkschool Twente te Almelo, onderdeel van het ROC van Twente. Samen met andere opleidingen van het ROC van Twente en met name, Anne Nijhof, Jan Herm Klein Legtenberg, Rudi ten Bolscher, Marcel Oude Avenhuis heel veel succes. 
betonkano-boekje-2In het weekend van 30, 31 mei en 1 juni. zullen verschillende MBO- en HBO-scholen en universiteiten in verschillende races strijden om de titel “Beste MBO-school”, Beste HBO-school” en “Beste Universiteit”.
Studenten van technische ROC’s, Hogescholen en Universiteiten nemen deel aan de race.
Een race waarbij studenten het in zelf gemaakte betonnen kano’s tegen elkaar opnemen.
Het is een gezellig, sportieve en bijzondere mogelijkheid om te laten zien dat beton niet alleen bruikbaar is voor funderingen en grondkeringen.
betonkano-boekje-4De kano’s moeten allerlei eisen voldoen die zijn vastgesteld in het betonkanorace reglement. De kano moet licht, sterk en stabiel zijn, met de bedoeling om deze naar de finish te varen.
De BKR is niet alleen een dag kanovaren… er wordt een programma voor het hele weekend opgesteld.
Het contact met het bedrijfsleven, studenten en andere instellingen staan naast de gezelligheid centraal.
Locatie
De mooie locatie waar dit allemaal georganiseerd wordt is het Schelfhorstpark in Almelo. Op het Schelfhorstpark hebben we alles bij elkaar: de wedstrijdlocatie, een kampeerterrein en een                                                               grote feesttent.
klik op de link voor meer informatie ; http://www.betonkanorace-2014.nl/

No comments: