Monday, January 16, 2006

Noabers

Almelo, 14 december 2005

AAN: De buren van het Schelfhorstpark,

De Stichting Schelfhorstpark organiseert in 2006 voor de 4e keer een 5-tal evenementen in het park. Wij willen U als” naaste buren” van het park hierover informeren.

Als primaire doelstelling heeft de Stichting voorgenomen om het Schelfhorstpark in haar huidige vorm en omvang te behouden. Tevens het park gebruiksvriendelijker te maken voor de Almelose bevolking in z’n algemeenheid en voor de bewoners van het stadsdeel Noord-Oost in het bijzonder. Getracht wordt dit doel te bereiken door de voorzieningen die het Schelfhorstpark kent uit te breiden en activiteiten in de vorm van cultuur, ontspanning en educatie te ontplooien, organiseren of te ondersteunen.

Wij hopen dat U zich als directe buur van het parkbetrokken zult voelen met deze doelstelling en Uw hulp zal zeker op prijs worden gesteld hoe klein deze bijdrage ook moge zijn. Daarbij valt te denken aan het meehelpen tijdens een evenement, een “oogje” in het zeil te houden bij misbruik van het park en dit dan ook te melden, etc., etc.
Een goede buur is beter dan een verre vriend !!!!
Als U vragen hebt, suggesties of opmerkingen, schroom dan niet om de Stichting te bellen of te mailen

Met vriendelijke groeten,
Meta Meijer
Vz. St. Schelfhorstpark
email metameijer@home.nl.




No comments: